TALARE

linje2

Talare uppdateras löpande

Anders Printz är motion graphics-designer, vfx artist på SVT Design, skribent hos CAP&Design och har föreläst om rörligt större delen av sitt liv (bland annat för Adobe). På CAP&Design Live Rörligt kommer han att prata om hur han tillsammans med teamet på SVT Design arbetar med och skapar grafik för SVT Nyheter i sociala kanaler och rörligt till SVT:s online-kampanjer. Han kommer också prata om arbetet som ensam vfx artist för långfilmen Origins – Bieffekterna. Till sist delar han även med sig av SVT:s kommande VR-projekt.

Animerade känslor

Simon Österhof är projektledare på animations- och infografikstudion Soja. De hjälper företag och organisationer att förklara krångliga saker på ett enkelt sätt, med hjälp av animation, infografik och motion graphics. På CAP&Design Live Rörligt kommer han att prata om en trend han ser mycket av utomlands, men inte lika mycket i Sverige – animation som känslobärare. Varför används det inte oftare? Och hur får man till den rätta känslan?

The experience of virtual entertainment

Elin Aram, UX-designer och Lars Ericsson, Head of Tech från designbyrån Doberman tar plats på scenen under CAP&Design Live Rörligt för att berätta om sina trendspaningar från Sydkoreas huvudstad Seoul. Vad händer inom VR, AR och hologram hos storaktörerna på marknaden? Hur skapar du den bästa upplevelsen av ny teknik?

PRIS

Early bird-pris: 1 750 kronor exklusive moms
(till och med den 24 februari)

Ordinarie pris: 2 450 kronor exklusive moms
Studentpris: 650 kronor exklusive moms

Är ni fler än tre och vill ha en grupprabatt? 
Mejla event@capdesign.se

TID & PLATS

CAP&Design Live Rörligt 
tar plats på Bryggarsalen i Stockholm (Norrtullsgatan 12N)
den 28 mars 2017.

Programmet startar 13:00 och
håller på till 16:15. 

KONTAKT

Johanna Kendrup, 
Eventansvarig
johanna.kendrup@agi.se
0707-90 32 99

Camilla Buch
Moderator och programansvarig
camilla.buch@capdesign.se
0762-88 98 12

PROGRAM

linje2

No items found

PARTNERS

linje2

logo


logo


logo