Missa inte höstens stora kick-off för inhousebyråer

Nu är det dags för höstens stora kick-off för alla som jobbar inhouse. På Inhousedagen samlar vi kompetens inom design, kommunikation och varumärkesbyggande för att skapa ett program som du kan ha nytta av under hela året. Hör mer om design som skapat affärer, kommunikation som når ut till fler och vad som bygger och laddar varumärken.

Inspiration

Inhousedagen är fylld av inspiration, kunskap, lyckade case och upplevelser! Skräddarsytt för hela inhouseavdelningen. Nu har du chansen att bli morgondagens vassaste inhousekreatör!

Fokus

Vi sätter fokus på dig som kreatör och på hur du kan stärka din roll inom och utanför marknadsavdelningen.

Boosta

Ta del av erfarenheter om smart och effektiv planering och om hur kreativiteten når nya höjder. Lyssna till de som lyckats i både med- och motgångar och var med i diskussionen.

cap 3

 

TRE ANLEDNINGAR ATT GÅ PÅ INHOUSEDAGEN

 

VIKTIG MÖTESPLATS

Vi skapar en mötesplats där du får träffa dina branschkollegor, byta erfarenheter och knyta nya kontakter. En eventdag där du investerar i din personliga utveckling.

INSPIRERANDE FÖREDRAG

Dagen bjuder på sju inspirerande och matnyttiga föredrag. Vi har ansträngt oss lite extra för att du ska få allt från konkreta verktyg, ny inspiration och spännande case till kreativa inspel från experterna.

EVENTLYX

Lämna skrivbordet för en stund och låt oss inspirera dig. Ingen deadline den här dagen, ingen leverans, inga arbetsprocesser som pockar på uppmärksamhet. För att kunna vara bra på jobbet behöver man påfyllning och inspiration. Unna dig och dina kollegor en dag med god mat och dryck, inspirerande miljö, ny energi, mingel och inspirerande föredrag.

Kunskap och inspiration
Få kunskap och inspiration från folk inom din bransch! Hitta motivation och skaparglädje till höstens kreativa projekt.

Nätverka
Dagen är ett unikt tillfälle för dig som vill skapa nya affärskontakter, komma till nya insikter och nätverka med branschkollegorna.

Det praktiska
Eventet hålls på Rival, Mariatorget 3 i Stockholm den 19 oktober. Registreringen öppnar 08:30 och presentationerna börjar 09:00.

HITTA HIT

Priser:

  • Ordinarie pris 4 300 kr ex moms
  • EB-pris: Boka innan den 28 september och spara 1 000 kronor
  • Student 650 kr ex moms

Är ni fem personer eller fler och vill ha en grupprabatt går det bra att maila på event@capdesign.se

Det här ingår i priset:

  • En hel dag med inspirerande föredrag
  • Nätverkande
  • Frukost, lunch och fika
  • Senaste numret av CAP&Design
  • Avslutande mingel med två glas vin/öl eller alkoholfritt

Inhousedagen äger rum på Rival, Mariatorget 3, 118 91 Stockholm

Kontakt

Johanna Kendrup
Eventansvarig
Ansvarig för marknadsföring och besökare
Telefon: 0707-90 32 99
E-post: johanna.kendrup@agi.se

Sara Wilk
Programansvarig
Telefon: 0704-104705
E-post: sara.wilk@capdesign.se

No items found

TALARE (uppdateras löpande)

Talare

What’s Next – applicera morgondagens personalisering för en optimerad kundupplevelse


Företag som lyckas bygga starka kundrelationer har alltid varit vinnare på marknaden. Idag förväntar sig kunder att få en skräddarsydd varumärkesupplevelse anpassad efter personliga behov. Morgondagens konsumenter kräver sömnlösa, digitala lösningar skapade efter livets momentum. Hur matchar ditt företag detta? Hör Lotten Holmgren, CTO på DigitasLBi berätta om personaliseringen som funkar idag, vad vi kan förvänta oss av morgondagens digitala innovationer och hur dessa kan anpassas efter din verksamhet.


Talare

Ta designbeslut på datainte tyckande


Allt för många digitala projekt blir för stora. Man tänker för mycket internt utan att få ut saker i verkligen och se om de fungerar. Tänk om vi istället skulle se våra projekt som små experiment, där vi experimenterar oss fram vad som funkar och inte. Men hur vet vi då om vi lyckas? Svaret är att validera genom hela designprocessen. Anette berättar om hur Expressen arbetar med datadriven design – och skillnaden mellan vad folk säger och vad de verkligen gör.


Talare

Att skapa en ny identitet för ett världsledande företag


Profoto har i 50 års tid tillverkat blixtar för världens bästa fotografer. 2015 bestämde man sig för att se över sin visuella identitet och tog då hjälp av designbyrån Essen International. Fredrik Franzén och Robert Holmqvist, som representerar varsin sida i samarbetet, berättar om projektets utmaningar och framgångar.